UrheiluHieronta #1

tarjoaa mobilisoivaa hierontaa tai passivinen venetyksia lihashuoltona kuntoilijoille, normi liikkujille tai vain rentoushoitona sekä tietysti osana fysioterapeuttista hoitoa esim.mobilisoivana käsittelynä aineenvaihdunnan ja liikkuvuuden lisäämiseksi, pehmytkudoskireyksien lievittymiseksi ja kivun vähentymiseksi.

Lihashuoltoa tukemaan on tarjolla myös yksilöllinen lihashuolto-ohjelma sisältäen esim. stretching/venyttelytekniikat, niska-hartian ja selän ym.nivelten liikkuvuusharjoitteet ja myös yksilöllinen kuntotreeni/harjoittelu. Manuaalinen faskia-käsittely myös tarpeen mukaan sidekudoskireyksien löysäämiseen ja liikkuvuuden lisäykseen/ryhdin korjamiseen.

 

Personal Trainer #2

Personal training – Tervehdys uudet asiakkaat! Oletko kiinnostunut Personal Training -palveluista?

A. Tarvitsetko motivaattoria saamaan itsesi liikkeelle?

B. Onko kuntokeskusympäristö outo paikka sinulle?

C. Tarvitsetko opastusta oikeanlaisissa suoritustekniikoissa?

D. Haluatko monipuolisen ja juuri sinulle tehdyn lihaskunto,- tai/sekä kestävyyskunto-ohjelman?

E. Onko sinulla tavoitteita, joihin et ole vielä päässyt?

F. Etsitkö henkilöä, joka auttaisi sinua elämäntapamuutoksessa?

G. Laihdutus, Kiinteytys, Lihasmassan hankinta, tiettyyn Urheilulajiin sopivat harjoittelut?

H. Oikeanlainen ruokavalio tavoitteellesi?

I. Tarvitsetko omanlaisen harjoitteluohjelman esim. liikuntarajoitteisuutesi tai sairautesi takia?

J. Haluatko asiantuntijan luennoimaan esimerkiksi liikunnasta, ruokavaliosta ja terveydestä?

HUOM!

Tarjoan sinulle 20min ilmaisen konsultaatio-ajan, jonka aikana voimme keskustella terveys-ja kuntoilutavoitteistasi-ja tuloksellisesta harjoittelusta. Kehonkoostumusmittaus SISÄLTYY AINA pt-pakettiin, jos päädyt sellaisen minulta hankkimaan esim. 2x tai vaikkapa 10x-pt-paketin (tarpeen mukaan) eli sillä päästään hyvään alkuun ja kk-mittauksesta saat heti palautteen missä mennään-ja mihin kannattaa treenaamisessa keskittyä! Konsultaatio ei velvoita sinua mihinkään, vaan tarkoituksena on kartoittaa alkutilannettasi lyhyesti.

Olen peruskoulutukseltani työfysioterapeutti/hieroja/ kuntosali-ja aerobicohjaaja & weight trainer-valmentaja

Oletpa vasta-alkaja tai kokeneempi kuntoilija – autan Sinua pääsemään alkuun ja saavuttamaan tavoitteeseesi olipa se sitten:

  • painonpudotus tai kiinteytys
  • lihasmassan kasvatus ja kestävyys
  • tuki-ja liikuntaelinvaivat, ryhti-ja lihastasapaino-ohjelma  (fysioterapeuttinen harj.ohjelma)
  • yleinen hyvinvointi ja terveyden edistäminen, akuuttiohjeet kipuoireisiin (lihas, nivel ym).

Kuntotestaus

Asiakkaalle voidaan tehdä kuntotestit sisältäen esim. aerobisen kunnon testauksen(pp-ergometri-testi, step-askellustesti), lihaskuntotestit, yleinen liikkuvuustesti (tai tarkempi ft-tutkimus), kehonkoostusmittauksen. Kuntotestauksen pohjalta laaditaan (jos asiakas haluaa) yksilöllinen harjoitteluohjelma esim.kunnon kohottamiseksi. Myös osa testeistä on mahdollista toteuttaa, tarpeen mukaan.

 

 

Foot Balance #3

Footbalance-pohjallisilla on 30 päivän TÄYSI tyytyväisyystakuu – jollet ole tyytyväinen saat rahasi takaisin! Suosittelemme pohjallisia kaikille selkä-ja alaraaja-asiakkaille sekä tavallisille liikkujille ja urheilijoille. Meiltä löytyy sekä SPORT- että MEDICAL-mallistot! Sport 59,90€ ja Medical 89,90€. Suosittelen yksilöllistä alaraaja-analyysiä/ft-tutkimusta ohjeineen -mutta pohjalliset voidaan tehdä myös ilman erillistä ft-tutkimusta. TULE HANKKIMAAN ITSELLESI FOOTBALANCE-pohjalliset ja huomaa sen hyödyt ja terveysvaikutukset!
Milloin tarvitaan yksilölliset pohjalliset?
Jalkojen virheasennot vaikuttavat koko kehon linjaukseen ja voivat aiheuttaa kiputiloja niin jalkaterissä, polvissa, lonkissa kuin selässäkin. Jalan mukaan yksilöllisesti tehdyt pohjalliset ohjaavat jalkoja oikeaan asentoon ja näin ollen korjaavat kehon linjausta. Yksilöllisesti muotoillut pohjalliset ja harjoitteet ovat olennainen osa useiden jalkavaivojen hoitoa ja ennaltaehkäisyä. Pohjalliset lisäävät myös merkittävästi kengän istuvuutta ja käyttömukavuutta.